Apuretin elimina apa din organism

apuretin

Apuretin

Elimina apa din tesut

Ajuta la slabit


             Suplimentul pentru retentia de apa din organism care este acum la moda se numeste Apuretin. Ajuta organismul sa elimine surplusul de apa din organism, sa elimine toxinele si da o stare de bine. Va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus si sa va mentineti greutatea. Bineinteles este indicat sa tineti dieta, sa faceti miscare si sa beti multa apa, cel putin 2 l. de apa zilnic. Este recomandat numai adultilor.
Are in compozitie:

  •  Otet de mere(sub forma de pulbere) – care ajuta la arderea grasimilor in plus si mentine apetitul in limitele normale, fiind considerat un tonic general.
  • Afine americane sau merisoare (sub forma e pulbere) – datorita antioxidantilor pe care ii contine protejeaza celulele si tesuturile de radicalii liberi care imbatranesc organismul.
  • Extract de urzica – elimina apa si toxinele, mentinand organismul la o greutate optima si da o stare de bine.
  • Zinc – ajuta la metabolizarea corecta a carbohidratilor, grasimilor si protejeaza impotriva imbatranirii

            Apuretin se prezinta sub forma de capsule (30 de capsule/cutie). Se ia o capsula pe zi cu suficienta apa, dupa masa. Pentru rezultate bune, este bine sa tineti o cura timp de 3 luni sis e gaseste in farmacii. Este comercializat de firma Zdrovit Romania s.r.l.

Succes la slabit!


Daca ati folosit acest produs si a dat rezultate, puteti lasa un comentariu cu impresia voastra.

No votes yet.
Please wait...

...continua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.